"Garrido vindt nieuwe club"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
"Garrido vindt nieuwe club"
Foto: © SC

Enkele weken na zijn ontslag bij Club Brugge lijkt het erop dat Juan Carlos Garrido een nieuwe uitdaging gevonden heeft. Volgens verschillende Spaanse media wordt hij de opvolger van de pas ontslagen Pepe Mel bij Real Betis.

Hekkensluiter Betis maakte vandaag het ontslag van Pepe Mel bekend. De Madrileen was sinds 2010 aan de slag bij de ploeg uit Sevilla, waarmee hij de promotie afdwong en vorig seizoen nog een Europees ticket in de wacht sleepte.  Pepe Mel was in het verleden ook enkele jaren actief als speler bij Betis en mede daardoor bijzonder geliefd bij de supporters. Door de tegenvallende resultaten ziet het bestuur van de verdiblancos zich echter genoodzaakt om een trainerswissel door te voeren. Betis heeft als laatste in de Primera División drie punten achterstand op de veilige 17e plaats. Dit weekend gaven ze in blessuretijd nog een voorsprong uit handen tegen Rayo Vallecano.

Verschillende Spaanse kranten kondigen Juan Carlos Garrido aan als de opvolger van Pepe Mel, al werd dat nog niet officieel bevestigd door de club zelf. De ex-coach van Club zou enkele dagen geleden al een gesprek gehad hadden met de clubleiding en er zou al een principeakkoord zijn tussen club en trainer. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties