Reactie Neto: "De echte Neto is terug, hoop ik"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Neto: "De echte Neto is terug, hoop ik"
Foto: © SC

Renato Neto kende een begenadigde dag tegen OH Leuven. Hij speelde met vertrouwen, scoorde en zorgde voor dreiging. Een metamorfose in vergelijking met een maand geleden, toen zat hij in een mindere periode.

Sander De Graeve in Gent

De echte Neto lijkt terug. "Ik hoop het, we zullen zien. Ik geef me altijd honderd procent, soms pakt dat goed uit, soms minder. Vandaag was het goed."

Bij de start van een match zie je snel of Renato Neto met vertrouwen speelt of niet. Zo'n hakje in de eerste minuut geef je een maand geleden niet. "Nee, dat klopt, het is de vorm van het moment. Soms zit je goed in je vel, soms niet. De coach helpt me, hij geeft me veel vertrouwen. Mijn voetbal is terug en daar ben ik tevreden om."

De Braziliaan had meerdere kansen om te scoren. Ook met een vrije trap kwam hij er dicht bij. "Bij de tweede ploeg van Sporting Lissabon heb ik wel eens een vrije trap gescoord, maar bij de A-ploeg nog niet, nu zat de doelman er goed bij.

Zijn doelpunt kwam er uiteindelijk toch via een mooie cross van Kage. "Kage gaf me twee maal een knappe pass, de eerste ging binnen, bij de tweede had ik wat pech. Maar het is ook goed dat Privat scoorde", aldus de aimabele middenvelder van Gent.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties