Coaches én analisten loven 'geweldige' Hazard: "Hij was niet af te stoppen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
Coaches én analisten loven 'geweldige' Hazard: "Hij was niet af te stoppen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard leverde woensdagavond een knalprestatie af voor Chelsea. Hij leidde zijn team met twee doelpunten en een assist naar een 3-4- overwinning op het veld van Sunderland en achteraf was iedereen het er over eens: "Hazard was ge-wel- dig!"

Hazard bediende Lampard voor de 1-1 en nam zelf de 1-2 voor zijn rekening. Na de pauze ontbond de Rode Duivel nogmaals zijn duivels en tekende hij met zijn tweede van de avond voor 2-3. Hazard en niemand anders was man van de wedstrijd.

“Dit was onze beste wedstrijd van het seizoen”, reageerde Chelsea-manager José Mourinho na afloop van de partij. “We speelden vandaag The beautiful game en onze creatieve spelers waren vandaag ook écht creatief. Eden leverde bovendien een hele goeie prestatie af.”

"Hij was dé ster van de wedstrijd"

Ook de coach van de tegenpartij, Gustavo Poyet, had niets dan lof voor onze landgenoot. “Hazard was vandaag gewoon niet af te stoppen. We hebben alles geprobeerd, maar het heeft niet mogen zijn.”

Ook de analisten uit het BBC-programma Match of the Day haalden de loftrompet boven voor Hazard. “Hij was dé ster van de wedstrijd. Niemand slaagde er in om hem af te stoppen, hij was echt on fire”, klonk het in het programma.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties