De fauw opgetogen: "Carrière afsluiten aan de Gaverbeek"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De fauw opgetogen: "Carrière afsluiten aan de Gaverbeek"
Foto: © SC

Davy De fauw verlengde zijn contract bij Zulte Waregem tot 2016. De flankverdediger toont zich alvast opgetogen met de nieuwe overeenkomst. "Het is mijn bedoeling om mijn carrière af te sluiten aan de Gaverbeek.

Davy De fauw zette gisteren zijn handtekening onder een nieuw contract bij Zulte Waregem. De aanvoerder zal tot 2016 de troepen van Francky Dury leiden. In Het Nieuwsblad toont hij zich alvast opgetogen met de nieuwe overeenkomst.

“Ik heb geen seconde getwijfeld om mijn contract te verlengen”, vertelt De fauw. “Ik ben graag in Waregem. Bovendien is het leuk om al die jonge gasten onder mijn vleugels te nemen. Het is dan ook de bedoeling om mijn carrière af te sluiten aan de Gaverbeek. Als de overeenkomst afloopt, ben ik er al 35, hé.”

De Bruggeling steekt niet onder stoelen of banken dat hij vervolgens op een plaatsje in de omkadering van Essevee hoopt. “Al ben ik er nog niet helemaal uit”, laat hij een deur op een kier. “Ik ben ondertussen al gestart met het behalen van mijn trainersdiploma. Maar dat wil niet zeggen dat ik voor een carrière als coach ga kiezen.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties