Gorius is op zijn hoede: "We moeten Lokeren heel serieus nemen"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Gorius is op zijn hoede: "We moeten Lokeren heel serieus nemen"
Foto: © SC

Racing Genk kan zondagavond een uitstekende zaak doen. Bij winst tegen Lokeren vergroot de bekerwinnaar de kloof met de troepen van Peter Maes al tot 12 punten. Toch wordt het een hele moeilijke opdracht, beseft Julien Gorius.

Door Robby Morren

“Als we tegen Lokeren kunnen winnen, zou dat een uitstekende zaak zijn. Zij zijn een concurrent voor de top zes. Mits een driepunter zouden we de kloof met hen kunnen vergroten. Op die manier zouden we een periode van anderhalve week met matchen tegen Kiev, OHL en KV Mechelen schitterend afsluiten.”

“Lokeren heeft woensdag in de Beker gewonnen. We moeten op onze hoede zijn voor hen. Het is een ploeg die goed op elkaar is ingespeeld. Zij spelen al verschillende jaren samen en ze hebben een hele goede coach. We moeten Lokeren heel serieus nemen", vertelt de middenvelder aan Voetbalkrant.com.

Been: "Mee blijven doen voor de titel"

Ook coach Mario Been is gebrand op een nieuwe overwinning. “Wij willen mee blijven doen voor de titel en dat betekent als Lokeren komt en je wint, dan blijf je bij die bovenste plaatsen staan en je duwt Lokeren verder van je af. Dat is het enige wat ik wil.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties