Van Persie dient transferverzoek in

Leander Mespreuve
| 37 reacties
Van Persie dient transferverzoek in
Foto: © SC

De malaise is compleet bij Manchester United. Het verloor afgelopen woensdag tegen Everton en ook gisteren ging het de boot in op eigen veld. Sterspeler Robin Van Persie heeft er genoeg van en diende een transferverzoek in bij het bestuur van de Mancunians.

Diverse Engelse Media speculeren over een nakend vertrek van de Nederlandse topspits. De Goalgetter was vorig seizoen persoonlijk verantwoordelijk voor het behalen van de Engelse landstitel. Dit jaar loop het veel stroever voor ‘The Red Devils’ en ook Van Persie zelf kent een lastig seizoen.

Barcelona houdt de situatie van Van Persie in de gaten. De Spanjaarde hopen te profiteren van de malaise bij de Engelse topclub. Het is een publiek geheim dat de ex-Arsenal-spits en huidig coach David Moyes een moeilijke relatie onderhouden.

De international maakte gisteren tevens zijn rentree na een lange inactiviteit. Hij kwam niet tot scoren en kon niet verhinderen dat United voor de tweede keer deze week op eigen veld onderuit ging. Dit keer kroonde Cabaye zich tot matchwinnaar op Old Trafford.

Update: Ook de fysical coach van Manchester heeft nu kritiek geuit op coach David Moyes via Twitter: "RVP 90' spelen? En dan verwonderd zijn dat hij weer geblesseerd is", was hij cynisch tegenover de keuzeheer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties