Reactie Vazquez: "Afwezigen? Niets van gemerkt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Vazquez: "Afwezigen? Niets van gemerkt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Victor Vazquez acteerde gisterenavond op het Brugse middenveld met Jesper Jorgensen en Vadis Odjidja-Ofoe. De Spanjaard was tevreden met de prestatie van de driehoek. "Ik heb niet gemerkt dat er een pak afwezigen waren. Jullie?"

Cédric De Volder in Brugge

Enkel de pintjesliga blijft er over op het blauw-zwarte voetbalmenu. Club Brugge aarzelde dan ook niet en greep KV Mechelen meteen naar de keel. “We hebben die bekerkater kunnen doorspoelen”, aldus Victor Vazquez. “Club moet simpelweg alles op de competitie zetten. Ik hoop dan ook dat we de komende weken kunnen profiteren van dit goede gevoel.”

"Vadis nam team op sleeptouw"

Club miste met onder anderen Tom De Sutter, Lior Refaelov, Brandon Mechele en Thomas Meunier een pak sterkhouders. “Ik heb dat helemaal niet gemerkt”, lacht de Catalaan. “Jullie wel misschien? Zelf voel ik me ook week na week beter. Bovendien heb ik geen last meer in de knie.”

Michel Preud’homme koos de voorbije weken steevast voor Vadis Odjidja-Ofoe, Jesper Jorgensen en Vazquez op het middenveld. Wat vindt het jeugdproduct van FC Barcelona zelf van de driehoek? “Het is leuk om met jongens te spelen die altijd willen voetballen”, besluit Vazquez. “Vadis heeft er enkele zware weken opzitten, maar nam het team vanavond wel op sleeptouw. En wat een doelpunt, hé.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties