Reactie Van Hout: "We moeten weer in die positieve spiraal komen"

Robby Morren
Robby Morren
| 25 reacties
Van Hout: "We moeten weer in die positieve spiraal komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kristof Van Hout pakte tegen Lokeren uit met enkele goede reddingen maar kon toch niet verhinderen dat Genk met 0-2 onderuitging. De goalie wil tegen FC Thun vertrouwen tanken met het oog op de wedstrijd tegen Standard.

Robby Morren in Genk

"Dit is zuur. Lokeren scoorde in de eerste helft twee doelpunten, wij probeerden dit recht te zetten in de tweede helft maar dat is niet gelukt. Het is jammer om op die manier een doelpunt tegen te krijgen."

Van Hout moest zich twee keer omdraaien maar speelde toch een goede wedstrijd. Hij pakte enkele keren uit met een prima redding. "Op het einde kopen we daar niet veel mee. We hebben met 0-2 verloren en dat is wat telt."

Resultaat neerzetten tegen FC Thun

"Het klopt dat we in de competitie achterblijven met 3 op 12 maar we moeten daar nu ook weer niet te veel aan vastknopen. We moeten gewoon onze volgende wedstrijd voorbereiden en dat is die tegen Thun. Dan moeten we er weer vol tegenaan gaan en dat is de enige manier om weer in die positieve spiraal te komen."

"Donderdag moeten we proberen een goed gevoel aan die wedstrijd over te houden. FC Thun is een tegenstander van een goed niveau, dat zal zeker niet makkelijk worden. We moeten er tegenaan met dezelfde instelling als onze tweede helft tegen Lokeren en een zo goed mogelijk resultaat halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties