Kouyate krijgt prijskaartje omgehangen

Kouyate krijgt prijskaartje omgehangen
Foto: © SC

Cheikhou Kouyate maakt er geen geheim van dat hij na dit seizoen weg wil bij Anderlecht. De Senegalese verdediger wil naar de Premier League, maar Anderlecht wil zijn centrale verdediger niet zomaar laten vertrekken.

Kouyate moet Anderlecht vijf miljoen euro opleveren, weet Het Nieuwsblad. Aangezien ook zijn entourage nog recht heeft op een aanzienlijk deel van de transferprijs loopt dat zelfs op tot zeven miljoen euro. De Senegalees heeft ondertussen ook zijn Belgisch paspoort en mag daarmee dus overzee gaan voetballen.

Dat paspoort sleepte heel lang aan en is waarschijnlijk de reden waarom Kouyate nog niet vroeger vertrokken is. Al kan het gebrek aan belangstelling daar ook mee te maken hebben. Sinds de seizoensstart heeft 'Cheikh' nog niet zijn niveau van vorig seizoen kunnen bereiken.

Momenteel is er ook geen enkele club die al een bod uitbracht. Anderlecht heeft wel al een mondeling akkoord met hem dat hij pas in juni mag vertrekken. Tijdens de winterstop willen ze hem nog geen tranfer geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties