Politie Geel neemt extra maatregelen voor bezoek Antwerp

Caroline Tonnelier
| 52 reacties
Politie Geel neemt extra maatregelen voor bezoek Antwerp
Foto: © SC

De politie in Geel is op zijn hoede voor het bezoek van Antwerp komend weekend. Er worden extra maatregelen genomen en extra manschappen ingezet.

Het wordt een druk weekend voor de politie in Geel. Naast de kerstmarkt staat immers ook het bezoek van Antwerp op het programma. Dit is traditioneel een risicowedstrijd en op vraag van het stadsbestuur werd de wedstrijd verplaatst van zaterdagavond naar zondagmiddag. Burgemeester Celis verklaart aan RTV: “We willen de wedstrijd heel graag overdag laten spelen, wanneer het licht is. Dat geeft een stukje meer de kans om de zaken zeer goed in het oog te houden.”

Na de heenmatch, met een veelbesproken penaltyfase waardoor de match op een gelijkspel eindigde, is men in Geel overigens nog meer op zijn hoede. Jan Van Geel (politiezone Geel-Laakdal-Meerhout) bevestigt dat er extra manschappen voorzien worden. Het gaat om een 100-tal agenten. Bovendien geldt een combiregeling voor de Antwerp-supporters en wordt het bezoekersvak hermetisch afgesloten. Er worden een 6000-tal supporters verwacht, waarvan ongeveer 2000 bezoekers. Wie erbij wil zijn, moet voordien een ticket kopen. Zondag blijven de loketten immers gesloten. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties