Geblesseerde Suarez: "Deze zomer waarschijnlijk weg bij Anderlecht"

Geblesseerde Suarez: "Deze zomer waarschijnlijk weg bij Anderlecht"
Foto: © SC

Matias Suarez zit nog steeds in Argentinië om te revalideren van zijn zware knieblessure. De aanvaller van Anderlecht geeft in een interview met de plaatselijke krant aan dat hij deze zomer weg wil en dus waarschijnlijk niet meer voor Anderlecht zal voetballen, tout court.

Suarez zit in zijn thuisstad Cordoba en werkt daar aan zijn terugkeer. "Die blessure kwam hard aan", zegt hij  in La manana de Cordoba. "Maar ik probeer nu vooral optimistisch te zijn. Mijn doel is om zo snel mogelijk weer op het veld te staan. Op 3 januari keer ik terug naar België om mijn revalidatie voort te zetten."

Suarez geeft aan dat hij deze zomer weg wil. "Het wordt wellicht mijn laatste seizoen in België. Waar ik mij daarna zie voetballen? Geef mij maar de Spaanse competitie. Het niveau ligt hoger dan in België en het soort voetbal spreekt mij aan. Bovendien spreek ik de taal en zijn er op cultureel vlak veel raakpunten met Argentinië. Maar ik wacht nu vooral op mijn Belgische paspoort. Dan kan ik naar elke Europese competitie uitwijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties