Twee late treffers bezorgen Sunderland punt

Caroline Tonnelier

Cardiff is op eigen veld niet verder gekomen dan een 2-2 gelijkspel tegen Sunderland. De rode lantaarn sleepte een punt uit de brand dankzij twee late doelpunten van Fletcher en Colback.

De wedstrijd begon uitstekend voor de thuisploeg, die deze week afscheid had genomen van Malky Mackay. Na amper zes minuten mochten de fans al vieren toen Mutch raak trof. Na de pauze leken de Bluebirds lang op weg naar een deugddoende zege. Net voor het uur had Campbell immers voor de 2-0 voorsprong.

Invaller Fletcher bezorgde Sunderland echter opnieuw hoop. Zeven minuten voor het einde zorgde hij voor de aansluitingstreffer. In een spannende slotfase gingen de bezoekers nog op zoek naar de gelijkmaker, en met succes. Een poging van Colback week in de slotminuut van de blessuretijd af op Caulker, waardoor de bezoekers in extremis nog een punt uit de brand sleepten.