De Petter: "Ontslag trainer toch nog een verrassing"

De Petter: "Ontslag trainer toch nog een verrassing"
Foto: © SC

Steven De Petter werkt hard aan zijn terugkeer. Na zes maanden ziet hij weer licht aan het einde van de tunnel. Hij hoopt de stage van KV Mechelen helemaal mee te maken, maar hoorde vandaag ook dat hij dan een nieuwe trainer zal mogen verwelkomen.

Harm van Veldhoven kreeg vandaag zijn C4. In de wandelgangen wordt ondertussen reeds gesproken over Frank Vercauteren als nieuwe trainer, maar daar zal de komende dagen meer nieuws over komen. "Of we het verwacht hadden? Niet direct", zegt Steven De Petter. "De resultaten waren niet goed, maar het is toch nog een verrassing. Veel kan ik er ook niet over zeggen, want ik kreeg het nieuws pas een uur of twee geleden. Afscheid van Harm hebben we niet kunnen nemen, want iedereen is thuis nu."

"Zie licht aan het einde van de tunnel"

De Petter zal het voetbaljaar 2013 wel liefst zo snel mogelijk vergeten, want de helft van het jaar zat hij geblesseerd toe te kijken met een teenblessure. "Ik hoop de stage mee te doen. Ik heb de laatste dagen toch al mee kunnen trainen met de groep, maar helemaal pijnvrij was dat nog niet. Al zou dat wel normaal zijn."

"Maar op de stage train je toch 2-3 keer per dag en dat is een grotere belasting dan anders. Dan zullen we zien hoe die teen reageert. Maar ik ben content dat ik licht aan het einde van de tunnel zie", besloot de middenvelder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties