"Dzeko is niet te koop"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
"Dzeko is niet te koop"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen enkele speler van Manchester City speelde meer minuten in december dan Edin Dzeko. Een vreemd gegeven voor de Bosnische international, die al meer dan hem lief was op de bank zat bij The Citizens. Coach Pellegrini is alvast duidelijk, van een vertrek is geen sprake.

Dzeko wil absoluut meer spelen, de Bosniër staat deze zomer met zijn land immers voor het eerst op een WK. Hij kreeg door de zware concurrentie van Alvaro Negredo en Sergio Aguera nog maar zeven basisplaatsen dit seizoen.

Toch wil Pellegrini hem niet laten gaan. Hij bewees immers onlangs zijn waarde door de winning goal te scoren tegen Crystal Palace. "Er was nooit sprake van een vertrek van Edin in januari", aldus Pellegrini op een persconferentie.

"Hij is erg belangrijk voor het team. Hij wil natuurlijk elke match spelen, maar dat is onmogelijk gezien het grote aantal wedstrijden dat we moeten afwerken. Volgens mij is hij hier ook tevreden. Hij zal wel enkele aanbiedingen krijgen, een speler van zijn niveau krijgt die altijd, maar er is geen kans op een vertrek."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties