Analyse "Beseffen de clubs eindelijk dat er ook talent rondloopt in België?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
"Beseffen de clubs eindelijk dat er ook talent rondloopt in België?
Foto: © SC

De voorbije weken schotelde Voetbalkrant.com de lezers een enquête voor. Vandaag stuurden we al de resultaten omtrent enkele verscheidene onderwerpen de wereld in. Maar hoe denkt Jens Naessens over het verdict?

Door Cédric De Volder

Voetbalkrant.com legde de bevindingen van de lezers dan ook voor aan één van de hoofdrolspelers van de Jupiler Pro League. Voor de volledigheid: de resultaten van de enquête kan u HIER nog eens nalezen.

Jens Naessens: "Ik kwam pas kijken bij de overschakeling van het regliere - naar het playoffsysteem. Maar ik moet bekennen dat ik amper een verschil merk. Het is dan ook geen geheim dat een pak voetballers en fans geen voorstander zijn van onze Belgische formule. Ik snap eerlijk gezegd die puntenhalvering nog steeds niet. Dat is toch te belachelijk voor woorden?

Naessens: "Zelf ben ik natuurlijk één van de jongeren die de laatste seizoenen kon doorbreken. (lacht) Maar het klopt dat er bij Standard, RSC Anderlecht en zelfs Club Brugge een pak jonge kerels een plaats in het eerste elftal konden bemachtigen. Vanwaar die evolutie komt? Misschien beseffen de clubs door de prestaties van de Rode Duivels dat er ook talent rondloopt in België?"

"Ik denk dat de keuze voor KAA Gent voor de hand liggend is. Eigenlijk kunnen De Buffalo's deelname aan play-off I al bijna vergeten, hé. Bovendien maakt Zulte Waregem toch een betere beurt dan Gent. Wij bevestigen dit seizoen, terwijl de blauwhemden toch al een tijdje op de sukkel zijn."

"Ik ga toch ook voor Standard kiezen. Ze maakten dan wel een mindere indruk aan de Gaverbeek, maar domineerden toch een groot deel van de competitie tot hiertoe. Ik verwacht bovendien een oorlogje tussen De Rouches en Anderlecht in de strijd om de titel."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties