"Nog niet zeker of KV Mechelen-Anderlecht kan doorgaan"

Koen Donvil
| 27 reacties
"Nog niet zeker of KV Mechelen-Anderlecht kan doorgaan"
Foto: © SC

KV Mechelen begon vanmorgen met de opruimactie nadat de hevige storm van gisteren voor heel wat schade zorgde aan het stadion. Of de eerstvolgende wedstrijd Achter de Kazerne, tegen Anderlecht op 19 januari, kan doorgaan is lang niet zeker.

Een kort, maar hevig onweer zorgde voor een ravage aan het Mechels stadion. Stadiondirecteur Marc Faes liet weten dat er heel wat schade is. "Tot laat vannacht is doorgewerkt door de stadsdiensten én de brandweer om de meest onveilige zaken, zoals losstaande bomen, te verwijderen", luidt het in een officiële mededeling van KV Mechelen.

Vanmorgen werd pas echt duidelijk hoe groot die schade was. "We hebben nu alles in kaart gebracht en gaan nu zo snel mogelijk de herstellingswerken starten. Samen met supporters wordt vandaag al puin geruimd. In het stadion, maar ook op straat en in de tuinen bij de buurtbewoners."

"Wedstrijd tegen Anderlecht nog niet zeker"

Op 19 januari ontvangt Malinwa landskampioen Anderlecht. Faes zegt dat niet zeker is of die wedstrijd dan kan doorgaan. "In de loop van de week zullen we hier meer informatie over hebben. Om een voorbeeldje te geven: het dak van de seats is voor een deel weggewaaid, het andere deel is geperforeerd en zo kan het dus binnenregenen. We moeten eerst nog met aannemers alles in detail bekijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties