De Koster ontkent akkoord: "Het is allemaal nog te vaag"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
De Koster ontkent akkoord: "Het is allemaal nog te vaag"
Foto: © SC

Kevin De Bruyne is nog geen speler van VfL Wolfsburg. De voorbije dagen leek de Rode Duivel nochtans op weg naar de Bundesliga. "Maar het dossier is nog veel te vaag", legt zijn zaakwaarnemer uit.

Door Cédric De Volder

Diverse media berichtten de voorbije dagen dat het slechts een kwestie van uren is vooraleer Kevin De Bruyne zijn handtekening zet onder een contract bij VfL Wolfsburg. De Rode Duivel mag dan wel een persoonlijke akkoord hebben met De Wolven, maar Patrick De Koster ontkent verdere geruchten.

"Te voorbarig om te stellen dat dossier rond is"

"Het dossier is nog veel te vaag om te stellen dat er een akkoord is", aldus Patrick De Koster in een reactie aan Voetbalkrant.com. "Er is opnieuw een extra gegeven opgedoken dat eerst moet worden opgelost. Het is dus te voorbarig om te stellen dat Kevin op weg is naar Wolfsburg."

De transfersoap van The Kid sleept nu al enkele weken aan. Vooral Chelsea lijkt het spelletje hard te willen spelen. The Blues weigeren de Rode Duivel voor een prijsje te laten gaan. Wellicht is dat opnieuw het gegeven waarover ook De Koster spreekt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties