Gent Ladies vanavond in "de 12de man"

Gent Ladies vanavond in "de 12de man"
Foto: © SC

Keek u al eens naar de 12de man, de nieuwe kwis op één waarbij een reis naar Brazilië kan worden gewonnen? Eerder zagen we al onder anderen de zoon van Alex Czerniatynski passeren, vandaag zijn de Gent Ladies aan de beurt.

Meer dan 700 teams schreven zich in voor De 12de man, een televisieprogramma waarin teams van 11 in samenwerking met een bekende teamgenoot op zoek gaan naar eindwinst.

Die eindwinst in het programma levert een unieke prijs op: een reis naar Brazilië met 11, inclusief vluchten, verblijf en de drie groepswedstrijden van de Rode Duivels.

Op naar Brazilië?

Bij de 36 mogelijke winnaars in de algemene kenniskwis, gepresenteerd door Karl Vannieuwkerke, ook de Gent Ladies: "We spelen met een mix van A-speelsters, beloften en twee ex-speelsters", gaf speelster Evelien Van Sinay voor de opnames al aan tegen Voetbalkrant.com. Dat zullen ze doen onder de naam 'De Meisjes van Melle'.

Of de meisjes hun duel wonnen en finale de dagfinale in een eventuele halve finale terechtkomen later in het programma, kwamen we niet te weten. Daarvoor zal vanavond moeten gekeken worden vanaf 21.25 uur. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties