Bostock voelt zich in zijn sas: "Ook volgend seizoen bij Antwerp"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Bostock voelt zich in zijn sas: "Ook volgend seizoen bij Antwerp"
Foto: © SC

Antwerp moet vanaf komend weekend vol aan de bak, wil het nog een woordje meespreken in het titeldebat in tweede klasse. De oudste club rekent daarvoor onder meer op de nog altijd maar 21-jarige John Bostock, die zich ook volgend seizoen nog op de Bosuil ziet voetballen.

Ooit stond Bostock te boek als één van de grootste talenten van het Engelse voetbal. De middenvelder kon bij Tottenham Hotspur echter niet voldoen aan de verwachtingen. Sinds dit seizoen staat hij op de loonlijst bij Antwerp.

"Ik hou van Antwerp en deze club is perfect voor mij"

Op de Bosuil voelt Bostock zich in zijn sas, zo vertelde hij aan Voetbalkrant.com. “Ik hou van Antwerp en deze club is perfect voor mij. Of ik hier ook volgend seizoen nog speel? Veel mensen vragen me dat, maar ik heb mijn krabbel gezet onder een verbintenis van twee jaar en voel me hier echt gelukkig.”

Ondanks dat het dit seizoen niet altijd op wieltjes liep voor The Great Old blijft de Engelsman strijdvaardig. “Er werden heel veel nieuwe spelers gehaald en je kan dus niet verwachten dat het meteen perfect loopt."

"Maar we blijven hard werken en hopelijk kunnen we onze fans een betere tweede seizoenshelft geven. Dat verdienen ze, want ze zijn fantastisch”, besluit Bostock.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties