Merksem Antwerpen Noord organiseert heuse 'Keeperdag'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Merksem Antwerpen Noord organiseert heuse 'Keeperdag'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de terreinen van Merksem Antwerpen Noord wordt binnenkort een heuse Keeperdag georganiseerd. Jonge doelmannen kunnen er alvast hun talenten tonen aan ervaren coaches.

In het voetbal staan de aanvallers meestal centraal, maar ook de doelmannen spelen een cruciale rol in het spelletje. Merksem Antwerpen Noord - momenteel actief in vierde nationale C - organiseert om die reden een heuse Keeperdag op maandag drie maart. De trainingen zullen doorgaan op het kunstgrasterrein van het Jef Mermansstadion.

Alle doelmannen die geboren zijn tussen 1998 en 2009 kunnen zich inschrijven om per leeftijdscategorie - en verder opgedeeld in kleinere groepjes - te leren van ervaren coaches. "We werken met een doorschuifsysteem", laat Mark De Locht weten. "Deze manier van werken heeft in het verleden haar nut al bewezen en zorgt ervoor dat de concentratie van de doelmannen optimaal blijft."

De volledige organisatie is in handen van De Locht. De doelmannencoach verdiende in het verleden zijn strepen bij onder meer wijlen GBA en Waasland-Beveren. Bovendien deed hij ervaring op tijdens een stage bij het Nederlandse Ajax.

Hoe inschrijven?

Bevestiging per mail voor 24 februari: mark.delocht@telenet.be
Kostprijs: 20 euro
op rekeningnummer 733-0520909-49
Meer info op www.kmansc.be

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties