Van Wijk trekt strijdvaardig naar Lokeren: "We gaan er vol voor"

Robby Morren
Robby Morren
| 19 reacties
Van Wijk trekt strijdvaardig naar Lokeren: "We gaan er vol voor"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo staat voor een aartsmoeilijke opdracht in de Beker. De troepen van Dennis Van Wijk moeten een 1-0 achterstand rechtzetten op het veld van Lokeren, de vijfde in de Jupiler Pro League.

Door Robby Morren

"Ik wil altijd winnen", zo laat Van Wijk geen twijfel bestaan over de intentie waarmee hij de bekerreturn zal aanvatten. Maar is een bekeravontuur een goed idee voor een club die in volle titelstrijd is? "Natuurlijk is het altijd een beetje hinken op twee gedachten. Ik heb dat al eens met Roeselare meegemaakt, toen speelden we de halve finale."

Toch vindt manager Herman Wijnants de promotie naar eerste klasse zoveel belangrijker dan het bekeravontuur. "Onze grote baas heeft wellicht liever dat we het goed doen in de competitie", glimlacht de coach.

"Misschien is woensdag het geluk wel aan onze kant"

"Ik weet natuurlijk dat het een hele moeilijke opdracht wordt maar langs de andere kant gaat het heel goed met ons en misschien is woensdag het geluk wel aan onze kant."

"Ik heb een goede kern met 22 spelers die in het eerste elftal zouden kunnen spelen. Ik zal woensdag wellicht een andere ploeg tussen de lijnen brengen maar we gaan wel voluit voor de winst. Dat mogen we als Westerlo niet zomaar laten liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties