Colpaert waarschuwt: "Spelen op 0-0 is spelen met vuur"

Colpaert waarschuwt: "Spelen op 0-0 is spelen met vuur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Steve Colpaert gaat vanavond met Zulte Waregem op zoek naar een plaats in de halve finales van de Beker van België tegen Gent. "Maar Cercle is een bekerploeg, dus we zijn er nog niet", is de verdediger voorzichtig.

Aernout Van Lindt in Waregem

"Cercle is een sterk team in blok, dat zeer georganiseerd speelt", begint Colpaert. "We hebben natuurlijk wel een voorsprong, maar we hebben geleerd uit de wedstrijden tegen APOEL dat zoiets niets zegt. In die val mogen we niet trappen."

De centrale verdediger voorziet een moeilijke wedstrijd: "Cercle is bovendien een bekerploeg. Ze zullen gemotiveerd zijn en zitten in de goede flow. Ze staan er nu beter voor als toen we tegen hen speelden in de competitie, en toen mochten we ook achteraf tevreden zijn met een punt in Jan Breydel."

"Halve finale is toekomstmuziek"

Zulte Waregem scoort toch maar beter een doelpuntje, beseft ook Colpaert: "Op 0-0 spelen is spelen met vuur. Hopelijk komt er wat ruimte en kunnen we dat doelpuntje maken."

"De halve finale? Dat is nog toekomstmuziek. Voor de supporters had Kortrijk misschien leukst geweest als volgende tegenstander, maar de halve finale halen is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties