Reactie Habibou: "Beker winnen en Play-off I halen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 35 reacties
Habibou: "Beker winnen en Play-off I halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Habib Habibou maakte gisteren zijn officiële debuut voor AA Gent. Het werd met 120 minuten een erg lange eerste partij, maar de spits liet zich positief opmerken. Na de kwalificatie plaatste hij het vizier meteen op de competitiematch van zaterdag.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Het ging goed, ik heb al een goeie verstandhouding met mijn ploegmaats", aldus Habibou. "Enkel de laatste pas moet er nog wat beter uit komen. Al bij al mogen we tevreden zijn over onze prestatie.We zijn blij dat we deze kaap gerond hebben. Nu moeten we zaterdag bevestigen in de competitie."

De spits liep zich een hele match te pletter en zat er na 120 minuten helemaal door. "Ik probeerde mijn werk te doen voor het team. Het klopt dat ik die vele ballen in de diepte aan het eind van de match iets minder graag zag komen."

Habibou kreeg aan het eind van de match een warm welkom van de talrijk opgekomen Gent-supporters. "Ik had niet verwacht dat ze met zoveel zouden zijn. Ik ben blij dat we hen deze zege konden geven. Hun aanmoedigingen vlak na de match hebben me geraakt. Nu moeten we nog de beker winnen en Play-off I halen."

In de halve finale wacht mogelijk Zulte Waregem, zijn ex-club. "Of het nu tegen Zulte Waregem of tegen Cercle Brugge is, wij winnen die beker. Essevee zal het nog moeilijk krijgen in Cercle, maar ik hoop dat ze het halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties