Koster na ontslag: "Nog nooit meegemaakt"

Koen Donvil
| 8 reacties
Koster na ontslag: "Nog nooit meegemaakt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster werd verrassend ontslagen als coach van het Tunesische Club Africain. Verrassend, omdat de club aan de leiding stond en het zijn 3 laatste wedstrijden winnend afsloot.

De melding over het onstlag van Koster kon u hier al lezen. Nu heeft de ex-coach van Club Brugge ook ontsteld gereageerd in Voetbal International. "Tja, dit is Afrika zullen we maar zeggen. Hier is alles mogelijk. De spelers zijn het wel gewend dat er drie of vier trainers per seizoen voor de groep staan, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt."

Voorlopig heeft de Nederlander het raden naar zijn ontslag, al denkt hij de reden te kennen. "Het zijn niet de resultaten die de doorslag hebben gegeven. Ik ga vandaag in gesprek met de club en dan zal ik de exacte reden wel horen. Ik denk dat ze niet tevreden waren met het spel. Ze willen hier graag aanvallend voetbal zien, daar had ik echter de ploeg niet voor."

"Ik hoorde al een tijdje dat ze met een andere trainer bezig waren. Ik kon daar verder niet veel mee. Het enige dat ik kon doen was presteren en dat lukte best aardig", aldus Koster die sinds deze zomer actief was voor de Tunesische leider.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties