"Hebben onze eigen vakantie gesaboteerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
"Hebben onze eigen vakantie gesaboteerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge trekt morgen naar Het Lisp om er Lierse SK partij te geven. De West-Vlamingen hebben het één en ander uit te wissen na de nederlaag tegen Waasland-Beveren. "Al kan ik het scenario natuurlijk niet voorspellen."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge gaat vanavond in Lier op zoek naar eerherstel. 2013 eindigde immers in mineur voor de troepen van Michel Preud'homme. "Het was vervelend om na die wedstrijd niet onmiddellijk iets te kunnen rechtzetten", aldus de Luikenaar. "Eigenlijk hebben we op die manier onze eigen vakantie gesaboteerd."

"Ik kan niet verzekeren dat we opnieuw voor een gelijkaardige situatie komen te staan", is Preud'homme voorzichtig. "Maar het team heeft alleszins geleerd uit de situatie. Ik hoop dat iedereen nu ook weet hoe er moet worden gereageerd in zo'n omstandigheden."

Blauw-zwart treft op Het Lisp de zwakste defensie van de Jupiler Pro League. "Maar we gaan gewoon zoals altijd voetballen", besluit de veldheer. "We hebben de tegenstander natuurlijk uitvoerig geanalyseerd. Club speelt altijd aanvallend voetbal."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties