Het getouwtrek rond Hazard kent zijn weerga niet

Koen Donvil
| 89 reacties
Het getouwtrek rond Hazard kent zijn weerga niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een scenarioschrijver zou een vette kluif hebben aan het kat- en muisspel rond Thorgan Hazard. Elke dag zijn er wel drie afleveringen van deze soap. Wij vatten ze graag voor u samen.

Thorgan Hazard is bezig aan zijn tweede seizoen bij Zulte Waregem. De jongere broer van Eden was ook vorig seizoen al van grote waarde voor zijn club, en stond tijdens de zomerperiode al in de belangstelling van onder andere Racing Genk en Anderlecht, maar Hazard bleef uiteindelijk bij Essevee.

Hazard: "Ik wil naar Anderlecht"

Anderlecht doet er sinds enkele weken alles aan om de Chelsea-huurling naar het Astridpark te halen. Hazard zelf zou maar wat graag naar de landskampioen trekken. Bovendien heeft Anderlecht een overeenkomst met eigenaar Chelsea om de huur over te nemen.

Zulte Waregem: "Laten Hazard niet gaan"

Dat is niet naar de zin van Zulte Waregem die met hun contract zwaaien waarin staat dat Hazard hen tot de zomer van 2014 toebehoort. Volgens hen is er dus geen sprake van een eventueel vertrek.

Anderlecht: "Geven hoop niet op"

Ondanks het veto van Zulte Waregem, blijft Anderlecht alles uit de kast halen om Hazard binnen te halen. Iedereen die iets of wat met voetbal te maken heeft, heeft zijn mening over het welles-nietesspel en ook de media vullen hun pagina's met De Hazard-soap.

Hazard: "Bij Anderlecht meer kans op WK"

Ondertussen blijft ook Thorgan azen op een vertrek naar Brussel. Hij kan zich naar eigen zeggen bij de landskampioen beter ontwikkelen en heeft op die manier meer kans om mee te reizen naar Brazilië.

Bico: "Hazard is van Anderlecht"

Vanmorgen kregen we eindelijk witte rook: De zaakwaarnemer van Hazard, John Bico, bevestigt aan Het Laatste Nieuws dat de transfer van zijn poulain naar RSCA rond is en dat hij morgen ten laatste zal tekenen. De raadgever van Hazard schenkt klare wijn: "Hazard is van Anderlecht. Dat is niet de fout van RSCA, noch die van Bico. De komst van Thorgan is juridisch onderhandeld door meester Laurent Denis."

Zulte Waregem: "Wensen door te gaan met Thorgan tot einde van het seizoen"

Terwijl iedereen praat over de nakende transfer, countert Zulte Waregem alles en iedereen. In een officiële persmededeling deelt het mee dat het een gesprek heeft gehad met de speler in kwestie en hem wenst te behouden tot het einde van het seizoen. Ook Anderlecht werd hiervan op de hoogte gebracht. Boven Anderlecht hangt voorlopig dus nog steeds geen witte rook.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties