Ibrahimovic: "Wat Messi doet, zie je alleen in videospelletjes"

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Ibrahimovic: "Wat Messi doet, zie je alleen in videospelletjes"
Foto: © SC

Zlatan Ibrahimovic staat erom bekend geen last te hebben van valse bescheidenheid. De Zweed is echter niet alleen fan van zichzelf, maar geeft ook blijk van heel wat bewondering voor andere toppers uit het heden en verleden.

Ibracadabra had onder meer lof voor Messi. “Hij is buitengewoon. Hij doet dingen die je alleen in videospelletjes ziet. Hij is terug en je ziet veel honger bij hem. Ik geniet ervan hem te zien spelen.”

De Zweedse international had het ook over het rugnummer 10 dat hij momenteel draagt bij zijn team. “Het nummer 10 is een groot symbool in het voetbal omdat alles begon bij Maradona. Hij was een magische speler. Ik heb er altijd van gedroomd om het nummer 10 te dragen en nu bij PSG is dat er eindelijk van gekomen.”

Beide Ronaldo's zijn legendes

Het missen van het WK is een grote teleurstelling voor Ibrahimovic. “Het is spijtig dat ik er niet bij kan zijn in Brazilië omdat voor mij het beste voetbal van daar komt. In Brazilië is alles begonnen. De samba, de spelers, het voetbal, en mijn favoriete speler, Ronaldo. Een legende. Beide Ronaldo’s zijn legendes.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties