Entourage Batshuayi haalt snoeihard uit naar Duchâtelet

Timothy Collard
Timothy Collard
| 54 reacties
Entourage Batshuayi haalt snoeihard uit naar Duchâtelet
Foto: © SC

De transfersoap rond Michy Batshuayi leek helemaal ten einde, maar niet vooraleer de entourage van de spits nog eens stevig kan uithalen richting Standardvoorzitter Roland Duchâtelet. "Hij duwt Michy naar de uitgang", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Michy Batshuayi drukte afgelopen weekend alle geruchten de kop in door aan te geven het seizoen uit te doen bij Standard. Één transfersoap minder, maar de ouders van het jonge talent zijn allerminst opgezet met Roland Duchâtelet.

"Duchâtelet duwt Michy naar de uitgang"

“Om heel eerlijk te zijn, hebben wij vaak de indruk dat het de voorzitter is die onze zoon naar de uitgang duwt. Onze manager heeft ons bevestigd dat Everton hem gecontacteerd heeft, omdat meneer Duchâtelet rechtstreeks per e-mail bij Everton geïnformeerd heeft naar de mogelijkheid van een transfer. Wij hebben die e-mail ook gezien.”

Contact met Duchâtelet hebben de ouders van Batshuayi al helemaal niet. “Sinds het begin van de hele affaire hebben wij hem meermaals telefonisch proberen te bereiken, maar hij heeft zich nooit verwaardigd om ons te antwoorden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties