Reactie Meeus (Geel) na overwinning: "Domme tegendoelpunten, maar positieve onthouden"

Meeus (Geel) na overwinning: "Domme tegendoelpunten, maar positieve onthouden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geel en Heist maakten er afgelopen weekend een heuse spektakelwedstrijd van. De thuisploeg haalde het in extremis met 4-3. Hannes Meeus besefte dat Geel het zichzelf heel moeilijk heeft gemaakt.

Door Dirk Pieters

“Het resultaat van de wedstrijd was schitterend, maar we hebben het onszelf enorm moeilijk gemaakt op bepaalde momenten. We slikten opnieuw enkele domme doelpunten, maar we moeten vooral het positieve blijven onthouden. We zijn blijven knokken tot de laatste seconde en voor de drie punten blijven gaan”, aldus Meeus.

Toch moest de speler van Geel toegeven dat zijn club het geluk aan hun zijde had afgelopen weekend. “Of dit een terechte uitslag was weet ik niet, maar we mogen wel zeggen dat we het geluk aan onze zijde hadden. Nu moeten we verder werken voor die andere belangrijke wedstrijd tegen Hoogstraten. Ook hier moeten we winnen, want de weken erna worden heel zwaar met wedstrijden tegen onder andere Eupen en Moeskroen.”

"Westerlo laat beste indruk achter"

Over de toppers in tweede klasse wou Meeus nog het volgende kwijt. “Ik moet toegeven dat Westerlo de beste indruk achterliet op me. Zij hebben geweldige spitsen en zullen dicht bij het kampioenschap zitten. Toch zal het nog lang spannend blijven bovenaan want ook Eupen is niet te onderschatten.”

Meeus is aan zijn vierde seizoen bezig bij Geel en is einde contract na dit seizoen. “Ik ben einde contract, maar de gesprekken met Geel zullen snel volgen. Ik ben hier gelukkig en miste in die vier seizoenen amper een wedstrijd. We zien wel wat de toekomst brengt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties