De fauw: "We willen Thorgan heel graag houden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
De fauw: "We willen Thorgan heel graag houden"
Foto: © SC

Thorgan Hazard haalde gisteren, zoals verwacht, de eerste Gouden Schoen binnen voor Zulte Waregem. Kapitein Davy De fauw was erg trots op zijn jonge spelverdeler en geeft aan dat de broer van Eden erg rustig blijft onder alle heisa.

Sander De Graeve in Lint

"Thorgan verdient dit. Ik zei enkele weken terug al dat ik vond dat Thorgan moest winnen. Dat zei ik niet om te bluffen. Hij was de meest constante dit jaar. Zijn eerste ronde was hij minder opvallend, en kreeg hij dus was minder punten, maar in de tweede ronde stak hij er bovenuit", aldus De fauw.

Er was al een tijdje sprake over die Gouden Schoen. Iets wat wel in het hoofd van zo'n jonge speler kan gaan spelen. Aan Hazard was dat echter niet te zien. "Ze proberen zijn hoofd zodanig gek te maken de laatste maand en hij krijgt veel aandacht. Toch blijft hij daar heel rustig onder, dat is gewoon Thorgan."

Ook met die transfersoap lijkt de Gouden Schoen rustig om te gaan. "Ja, ik denk dat dat heel moeilijk is voor hem op bepaalde momenten, maar ik denk dat hij verstandig genoeg is om daar mee om te gaan. Hoe graag we hem willen houden? Heel graag."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties