Heracles pakt drie belangrijke punten

Caroline Tonnelier

Heracles heeft in eigen huis met 2-1 gewonnen van RKC. De ploeg uit Almelo schuift daardoor wat verder op in het klassement en staat voorlopig in de linkerkolom. RKC blijft in de degradatiezorgen.

Kort voor de pauze opende Linssen de score na een weinig hoogstaande eerste helft. De thuisploeg was wel de betere ploeg en na de pauze verdubbelde Heracles de voorsprong. De tweede treffer kwam op naam van de Duitser Uth.

Wedstrijd gespeeld, zo leek het, maar na de aansluitingstreffer van RKC werd het toch nog spannend. Het was Schet die met een afgeweken vrije trap de bezoekers uit Waalwijk opnieuw hoop gaf. De bezoekers kwamen in blessuretijd nog dicht bij de gelijkmaker, maar moesten uiteindelijk met lege handen naar huis.