Moeizame zege voor Sint-Truiden

Caroline Tonnelier
| 2 reacties

Sint-Truiden heeft op het veld van Boussu Dour drie belangrijke punten gepakt. De Limburgers haalden het met 1-2.

Op een moeilijk bespeelbaar veld kwamen de bezoekers in de eerste helft op voorsprong via Dufer. Er was wat discussie of de bal al of niet over de lijn ging, maar thuisdoelman Dutoit bevestigde na de wedstrijd dat het doelpunt geldig was.

Vroeg in de tweede helft verdubbelde Some met zijn eerste doelpunt voor de Kanaries de voorsprong. Boussu Dour gaf de moed echter niet op en kwam via Stevance terug tot 1-2. Eerder had de thuisploeg ook al de lat geraakt. Verder dan de aansluitingstreffer kwam Boussu Dour uiteindelijk niet meer. Dankzij deze zege wipt Sint-Truiden voorlopig over Moeskroen-Péruwelz naar de derde plek.