Transfergeruchten van de dag: Vemaelen mag niet weg

Transfergeruchten van de dag: Vemaelen mag niet weg
Foto: © SC

Nog zeven keer slapen scheiden ons van de transferdeadlinedag en tot nu toe is het eigenlijk nog vrij rustig gebleven op de transfermarkt. We verwachten echter dat de bom nog barst en ondertussen dendert de geruchtentrein verder.

Vermaelen moet blijven

Het ziet er naar uit dat Thomas Vermaelen niet weg mag/kan bij Arsenal. Arsene Wenger wil zijn contract zelfs laten verlengen. De verdediger heeft daar wel oren naar, zo lijkt.

Legear nog niet in België

Jonathan Legear is zijn zaken in Rusland aan het regelen en afhandelen, alvorens hij naar ons landje zal afzakken om er vermoedelijk enkele maanden bij KV Mechelen te spelen.

Anderlecht gaat voor extra doelman

Proto en Kaminski liggen (half) in de lappenmand bij Anderlecht en dus wil Anderlecht nog een extra keeper als back-up bij problemen. Daarbij zou het denken aan Werner van Bergen.

Chileen op weg naar Club Brugge

We gaven het gisteren al aan, maar de Chileen Nicolas Castillo lijkt op weg naar Club Brugge voor een bedrag van om en bij de 3 miljoen euro. Wordt hij de oplossing vooraan voor Blauw-Zwart?

Cendros ook richting exit

El Ghanassy is al weg en ook voor Kola en Cendros werd een oplossing gezocht bij Gent. Cendros lijkt nu op weg naar Alcorcon te kunnen.

Verbist kan naar buitenland

Bram Verbist lijkt dan toch een oplossing te hebben gevonden. De goalie van Cercle Brugge zou dicht bij een buitenlandse club staan. Welke club dat is, is niet geweten.

AC Milan en Chelsea onderhandelen

Michael Essien is rond met AC Milan, nu moeten de clubs er nog uitraken over wat voor deal het zou gaan.

Mourinho geeft transfer Mata toe

En ook Mata lijkt te zullen gaan verkassen bij Chelsea . Hij staat dicht bij een overgang naar Manchester United, de medische testen zouden aan de gang zijn.

Bolat trekt naar Turkije

Sinan Bolat staat dicht bij een uitleenbeurt aan Kayserispor. De ex-doelman van Standard ligt momenteel onder contract bij FC Porto. Bolat komt ook uit voor het Turkse elftal. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties