Debuut Mata, rentree RVP

Leander Mespreuve
| 0 reacties
Debuut Mata, rentree RVP
Foto: © SC

Vanavond staat voor Manchester United een cruciaal duel op het programma in de Premier League tegen Cardiff City. Coach Moyes rekent vanavond opnieuw op de doelpunten van de Nederlandse superspits.

Sinds Robin Van Persie niet meer beschikbaar is bij United, draait het vierkant. Een troosteloze zevende plaats is het magere rapport. Het hoeft geen betoog dat de afwezigheid van de Nederlandse international niet opgevangen kon worden. Zowel Welbeck, Javier Hernandez en Wayne Rooney slaagden er niet in om zijn absentie op te vangen.

De rentree van RVP komt net op tijd voor de fel bekritiseerde coach Moyes. Daarboven komt nog eens het debuut van Juan Mata. De spelverdeler werd voor een slordige 45 miljoen euro losgeweekt bij concurrent Chelsea en moet voor de nodig creativiteit zorgen bij 'The Mancunians'. 

De wedstrijd moet absoluut gewonnen worden, wil het de rust bewaren en niet verder terugzakken in het klassement. Adnan Januzaj moet tevreden zijn met een plaats op de bank. Ook voor Ryan Giggs wordt het een emotionele wedstrijd: Hij speelt vanavond zijn 800ste duel voor United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties