Naessens: "In play-off I wil ik top zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Naessens: "In play-off I wil ik top zijn"
Foto: © SC

Jens Naessens ziet stilaan licht aan het einde van de revalidatie(tunnel). De flankaanvaller van Zulte Waregem kampt met een ontsteking aan de knie, maar hoopt binnenkort de trainingen te hervatten. "Maar ik wil eerst en vooral pijnvrij kunnen voetballen."

Door Cédric De Volder

Jens Naessens herviel op winterkamp in een knieblessure. De flankaanvaller van Zulte Waregem zag de ontsteking aan de knie moeizaam helen en mocht zijn rentree al enkele keren uitstellen. "Momenteel werk ik individueel", legt de Deinzenaar uit. "Het is de bedoeling dat ik dergelijke blessures in de toekomst kan vermijden."

"Het is nu eerst en vooral zaak om pijnvrij te kunnen voetballen", gaat de flankaanvaller verder. "Hopelijk kan ik volgende week de groepstrainingen hervatten. Dan duurt het natuurlijk nog eventjes vooraleer ik enkele wedstrijden in de benen heb. Maar in play-off I wil ik top zijn."

"Misschien kan Zulte Waregem opnieuw voor de verrassing zorgen"

Essevee volgt ondertussen al op tien punten van leider Standard. Gelooft de fusieclub ook dit seizoen nog in haar titelkansen? "We moeten eerst en vooral met zo veel mogelijk punten aan de nacompetitie beginnen. Maar vorig jaar is gebleken dat ook het nummer vijf nog volop meepraat in het titeldebat. Dus waarom moeten we de strijd al opgeven?"

"Bovendien zorgt het op post blijven van Thorgan Hazard voor een boost in de groep", besluit Naessens. "Hopelijk tonen ook de nieuwkomers zich als een versterking en dan Zulte Waregem misschien opnieuw voor de verrassing zorgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties