Fulham-preses afgemaakt: "750.000 euro te veel voor Defour?"

Nicola Cantoro
| 12 reacties
Fulham-preses afgemaakt: "750.000 euro te veel voor Defour?"
Foto: © SC

Bij Fulham gaat het van kwaad naar erger. De club staat net boven de degradatiezone en greep naast de transfer van Steven Defour. Fulham- preses Alistair Mackintosch kreeg de wind van voren van Metro: "Fulham liep Defour mis omdat de CEO per se moeilijk moest doen over 750.000 euro", klinkt de woede.

Steven Defour werd vorige week nog in verband gebracht met de Londense club, maar die was niet bereid een extra som van 750.000 euro te betalen. Een bedrag waar een club niet over zou moeten vallen voor Defour, zou je denken. Zo dacht Metro er ook over: "Dat is absoluut een ridicule som als je beseft dat het over de middenvelder van onze dromen ging. De Belg was de missing link bij dit Fulham." Het Fulham-bestuur krijgt het verwijt telkens een veel te afwachtende houding aan te nemen.

Fulham is al een tijdje op zoek naar een creatieve aanjager op het middenveld. Het transferbeleid liet deze zomer al te wensen over en ook nu lijkt het geen slimme stappen te zetten op het gebied van transfers. Ex-Gent-speler Bryan Ruiz verhuisde al naar PSV en ook topspeler Berbatov zou aan verschillende teams gelinkt worden. Fulham heeft nog een paar dagen om zijn slag te slaan voor het einde van de wintermercato.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties