Bijna 400 supporters vlammen al naar Zwolle - schrijf nu in

Bijna 400 supporters vlammen al naar Zwolle - schrijf nu in
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al meer dan 380 mensen schreven zich in voor de levensbelangrijke WK- kwalificatiewedstrijd van de Belgian Red Flames op woensdag 12 februari in en tegen Nederland. Nu jij nog?

Op 12 februari zal het Ijsseldeltastadion goed vol zitten, met daarbij ook een hele resem bezoekende fans uit België. Onder het motto 'neem een heel bewust besluit, leg de krant weg en doe die tv uit' kan u helpen van die dag een rode dag te maken in Zwolle - met een vurig sfeertje in het uitvak van de Belgian Red Flames.

Of om de woorden van onze vriendin Ellie Goulding te gebruiken: "Cuz we got the fire, fire, fire and we gonna let it burn."

"Peulschil"

Moeilijk is het ook helemaal niet om in Zwolle te raken: er worden 9 bussen ingelegd die vertrekken vanop verschillende plaatsen in België, aan de grote stadions in België (Sclessin, Astridpark, Ghelamco Arena, Jan Breydel, Den Dreef, Den Bosuil, Koning Boudewijnstadion, het Lisp en Charles Tondreau).

Voor slechts 10 euro krijgt u de rit (heen en terug), het ticket en een drankje aangeboden. (Dus zelfs met je 'laatste rode cent' kan je al bijna in Zwolle raken - of zoals Nicky Van den Abbeele het HIER al aangaf: 10 euro, dat is een peulschil). 

Al meer dan 220 mensen begrepen die boodschap en schreven zich ondertussen in voor deze unieke kans om onze Flames aan het werk te zien en hen naar de overwinning te schreeuwen tegen Oranje. De meisjes rekenen op uw steun in Zwolle! Klik hier om je in te schrijven en het fantastisch voetbalfeest mee te maken!

Inschrijven kan nog tot vanavond 23.59 uur, dus wees er snel bij!

Vanaf maart gaat er overigens een puntensysteem van start waarbij mensen die naar de matchen van de beloften of de Red Flames komen kijken meer kans maken om ook de matchen van de Rode Duivels in de EK-kwalificatiecampagne voor het EK 2016 mee te maken. Krijg nu dus alvast de smaak te pakken!

We delen ook graag nog eens enkele promotiefilmpjes die werden gemaakt voor deze actie:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Wereldkampioenschap

Nieuwste reacties