Eupen haalt zwaar uit, puntenverlies voor STVV

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Eupen haalt zwaar uit, puntenverlies voor STVV
Foto: © SC

Ook in tweede klasse stond er heel wat voetbal op het programma. Eupen en Moeskroen-Péruwelz deden goede zaken, terwijl Sint-Truiden met de punten morste tegen Roeselare. Hieronder een overzicht.

Eupen-Heist  5-1

Eupen had er duidelijk zin in. Halverwege stond het al 3-1 voor de club uit de Oostkantons na doelpunten van Schouterden (2) en Lallemand. Vermeiren had tussenin voor Heist weten te scoren.

Na de pauze nam Eupen eenvoudig afstand van de bezoekers. Uitblinkers Lallemand (strafschop) en Schouterden velden het zware verdict voor Heist: 5-1.

Sint-Truiden-Roeselare  1-1

Sint-Truiden heeft dan weer een steekje laten vallen in de race om de titel. De Kanaries slaagden er niet in om thuis de maat te nemen van Roeselare.

Op het uur wiste Aoulad het openingsdoelpunt van Di Lallo uit, maar verder kwamen de troepen van Yannick Ferrera niet meer. STVV staat nu vierde in de stand.

Moeskroen-Péruwelz-Geel  2-1

In tegenstelling tot Sint-Truiden, doet Moeskroen nog volop mee voor promotie. De fusieclub kwam al snel op voorsprong tegen Geel na een goal van Khiter. Adesanya hing de bordjes weer in evenwicht, maar op slag van rust tekende Perez voor de 2-1. Daar bleef het ook bij.

Overige resultaten:
Virton-WS Brussel 3-2
RWDM Brussels-Boussu Dour  1-1
Tubeke-Aalst  3-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties