Wint Anderlecht - wat gaat er morgen gebeuren?

Redactie
| 0 reacties
Wint Anderlecht - wat gaat er morgen gebeuren?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Straks begint speeldag 25 van de Jupiler Pro League alweer. Wie doet de beste zaken op zondag, en kan Anderlecht deze avond al winnen?

Anderlecht kan met een overwinning vanavond de druk alvast opvoeren naar de matchen van morgen toe. Dan nemen Club Brugge het in Genk en Zulte Waregem het in Luik om ook mee te strijden in de top-4.

Er is geloof in Anderlecht: 3 op 4 van de gokkers denkt dat zij zullen winnen in West-Vlaanderen. En wat denkt u er van? Een thuiszege kan je bijna 5 keer je inzet doen terugverdienen.

Morgen zijn de meningen wat meer verdeeld voor Genk - Club Brugge. Een kleine meerderheid ziet Blauw-Zwart toch winnen, maar het kan evengoed een gelijkspel worden. En de odds zijn sowieso leuk om er iets mee te doen - als u een goed gevoel heeft bij deze match.

En u krijgt een gratis bonus van 60 euro als u bij ons inschrijft. Daarmee kan u dus meteen 360 euro rijker worden als Zulte Waregem kan stunten tegen Standard. Ook een overwinning van Charleroi in Lokeren vanavond kan je rijk maken. Waag uw kans via UNIBET!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties