Reactie Buffel: "We moeten naar onszelf kijken"

Robby Morren
Robby Morren
| 34 reacties
Buffel: "We moeten naar onszelf kijken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel Genk zondagavond tegen Club Brugge op voorsprong kwam, ging het toch met 1-3 onderuit. Een nieuwe klap voor de Limburgers. "We moeten zien hoe we hier uitgeraken", aldus Buffel.

Robby Morren in Genk

Buffel noemde de gelijkmaker die Club Brugge op slag van rust scoorde als oorzaak voor de nederlaag. "Deze nederlaag hebben we onszelf aangedaan door die gelijkmaker vlak voor rust. Op dat moment stonden wij te aanvallend. Voor Club Brugge betekende dat een opsteker en het gaf hen extra vertrouwen, voor ons betekende dat een serieuze tik. Hier moeten we lessen uit trekken", aldus de middenvelder.

"In de tweede helft hadden we niet de kracht om hetzelfde te brengen als in de eerste helft. Club scoorde al snel uit een frommelgoal na een vrije trap en dan werd het natuurlijk moeilijk. Wij gingen iets opener spelen en Club vond vlot de vrije man. Club Brugge heeft een goede match gespeeld."

Genk blijft zo in een bijzonder lastige periode zittten met amper 6 op 33. "We moeten in deze fase naar onszelf kijken. Wij moeten zien hoe we hier uitgeraken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties