Voorzitter Timmermans: "Toestand Destorme evolueert goed"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Voorzitter Timmermans: "Toestand Destorme evolueert goed"
Foto: © SC

David Destorme lijkt aan de beterhand nadat hij zondagmorgen aan het nippertje aan de dood ontsnapte na een auto-ongeval. KV Mechelen- voorzitter Timmermans kwam met meer nieuws: "De toestand van David evolueert goed."

Destorme is intussen alweer buiten levensgevaar, maar wacht wellicht nog een lange revalidatieperiode. “Zijn toestand evolueert goed. Hij liep verschillende inwendige kneuzingen op en heeft ook een klaplong. Maar volgens de laatste medische rapporten zal het herstel positief verlopen”, aldus Timmermans aan Stadion.

“Hij ligt momenteel nog op intensieve zorgen, maar met een beetje geluk mag hij in de komende dagen al naar een gewone kamer verhuizen. Onze medische staf zal zijn situatie evalueren en vervolgens zullen we zien hoe lang David nog in het ziekenhuis moet blijven. Van een blijvend letsel is eigenlijk geen sprake. Hij heeft geluk gehad.”

"David heeft eerst Seth De Witte nog thuis afgezet alvorens naar huis te rijden"

Destorme was op weg naar huis, nadat hij samen met enkele ploegmakkers gaan stappen was. “Hij heeft eerst Seth De Witte nog thuis afgezet. Hij mocht daar blijven slapen, maar wilde toch naar huis gaan. Hij heeft zich nog even op kant gezet om wat te slapen en is daarna verder gereden. Hij is dan in slaap gevallen achter het stuur, met het ongeval als gevolg.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties