Ex-Buffalo op weg naar Club Brugge

Leander Mespreuve
| 48 reacties
Ex-Buffalo op weg naar Club Brugge
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Mocht Thomas Meunier na dit seizoen beslissen om Club Brugge te verlaten, heeft de club al een opvolger op het oog. Roberto Rosales is einde contract bij zijn club Twente en ziet volgens Voetbal International de overgang wel zitten.

Meunier speelt als rechtsachter een sterk seizoen en dat is ook de concurrentie niet ontgaan. Onder andere Wolfsburg toonde al eerder interesse in de Rode Duivel. Mocht het effectief tot een transfer komen, lijkt Rosales op dit moment de eerste optie om de Brugse rangen te versterken.

In zijn periode bij AA Gent, nota bene onder leiding van huidig Club Brugge-coach Michel Preud’Homme, speelde de Venezolaan de pannen van het dak. Dat leverde hem in 2010 een transfer op naar FC Twente, waar de 25-jarige back bekend staat voor zijn offensieve spelstijl.

Toch is FCB niet de enige kaper op de kust. Zo zou ook AS Monaco hengelen naar de diensten van de back. De aanwezigheid van MPH bij Club Brugge zou wel eens een doorslaggevend element kunnen vormen tijdens de onderhandelingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties