Voetbalkrant.com schenkt u 180 euro gratis voor hotels

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Voetbalkrant.com schenkt u 180 euro gratis voor hotels
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bent u een persoon die graag een stukje van de wereld ziet? Verblijft u in dat geval graag in een luxueus hotel? Dan wil Voetbalkrant.com je graag enkele tientallen euro's korting schenken.

En net daarom stelt onze redactie u een nieuwe app voor: 'Hotel Tonight'. Met deze app - verkrijgbaar in de Android Store of App Store - is het mogelijk om een hotelkamer tegen een spotprijsje te boeken. Voor de volledigheid: het is enkel mogelijk om een kamer voor de komende nacht te boeken. Een nadeel? Wacht tot u de voordelen onder ogen krijgt!

Voetbalkrant.com schenkt je via enkele promoties immers een krediet dat kan oplopen tot 180 euro. Je bent bij inschrijving zeker van een krediet van veertig à tachtig euro. De eerste 1.000 die hun verhaal vertellen krijgen er nog eens 100 euro bovenop.

De registratie is enorm gemakkelijk en duurt bovendien slechts enkele minuten. Hieronder leggen we u stap voor stap uit hoe alles in zijn werk gaat.

1. Download de gratis app via http://www.hoteltonight.com/

2. Kies voor 'Sign Up' en vul onderstaande gegevens in. Bij 'Promo Code' vul je VOETBALKRANT in. Op die manier verwerf je al een eerste geschenkje van 20 euro.

3. Vervolgens kies je voor 'Redeem Promo Code' en geef je BOOKEUROPE in. En hup, opnieuw 20 euro extra in je mandje.

4. Wil je nog een extraatje? Kies dan nogmaals voor 'Redeem Promo Code' en geef deze keer ASW3167J in. Opgelet: deze code werkt elke rond 19u en wordt een uurtje later opnieuw afgesloten. Lukt het de eerste keer niet? Probeer het later zeker nog eens opnieuw. Deze code levert je immers een extra van 40 euro op!

5. Ga tot slot naar http://t.co/h6b8nnmFyp en pen je wildste reisplannen neer. Dit kan je immers nog eens een bonus van 100 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties