Club zonder Vazquez tegen KV Kortrijk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Club zonder Vazquez tegen KV Kortrijk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan morgen geen beroep doen op Victor Vazquez voor de partij tegen KV Kortrijk. Ook Oscar Duarte ligt in de lappenmand. Jim Larsen wordt dan wellicht opnieuw opgenomen in de wedstrijdselectie.

Door Cédric De Volder

Michel Preud'homme kan morgen niet op zijn voltallige kern rekenen voor het duel tegen KV Kortrijk. Victor Vazquez en Oscar Duarte geven - net als Jonathan Blondel en Mémé Tchité overigens - verstek voor de partij.

"Vazquez kampt nog steeds met een kwaal aan de rug", aldus Preud'homme. "Hij kreeg eerder een inspuiting en is niet voldoende hersteld om te spelen. Wat er precies aan de hand is? Er is een zenuw gekneld en dat zorgt voor hinder."

"Niet leuk om in laatste minuut in te vallen"

Wellicht viert Maxime Lestienne zijn terugkeer in de basis na zijn bankzitterstatuut tegen KRC Genk. "Maar Maxime was vorige week ziek geweest", herhaalt de Luikenaar. "Ik weet dat het niet leuk is om als voetballer in de laatste minuut in te vallen. Maar met die assist op Nicolas Castillo was hij wel beslissend, hé."

Ook Tom De Sutter groeit stilaan toe naar zijn beste vorm. "Tom ondervindt geen last meer aan de knie", besluit Preud'homme. "Hij maakte al minuten tegen RAEC Mons en KRC Genk en kon de voorbije dagen voluit meetrainen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties