Meunier: "Ik weet niets van concrete buitenlandse interesse"

Nicola Cantoro
| 12 reacties
Meunier: "Ik weet niets van concrete buitenlandse interesse"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

De geruchtenmolen bij Club Brugge was de afgelopen dagen aan het draaien. Er zou interesse zijn van Wolfsburg voor Thomas Meunier en Club zou als vervanger Roberto Rosales op het oog hebben. "Ik weet niks van concrete buitenlandse interesse", zegt de rechtsachter aan Sporting Telenet.

"Het is altijd hetzelfde, hé. Men lanceert geruchten. Managers spelen daar een grote rol in. Ik weet echter niks van concrete buitenlandse interesse. Als ik volgend seizoen nog bij Club Brugge speel, zou ik dat helemaal niet erg vinden", zegt Meunier.

De naam van Roberto Rosales dook al op als eventuele vervanger van de sterk spelende Meunier. Daar zit hij echter geen graten in. "Dat is normaal. De club moet ook naar de toekomst kijken. Of ze mij terug in de aanval willen? Ik heb mij nu aangepast. Ik wil niet nog eens terug veranderen”, antwoordt de Belg heel professioneel.

Thomas Meunier ruilde in de zomer van 2011 derde klasser Virton voor Club Brugge. Hij ligt tot juni 2016 onder contract bij blauw-zwart.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties