Reactie Harbaoui: "Wil geen supersub worden"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Harbaoui: "Wil geen supersub worden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamdi Harbaoui begon, deze keer wegens fysieke problemen, opnieuw op de bank bij Sporting Lokeren. De topschutter van de club viel in en maakte in zijn honderdste wedstrijd in eerste klasse de belangrijke gelijkmaker.

Sander De Graeve in Gent

"Ik had wat last van de adductoren", aldus de Tunesiër. "Daarom startte ik niet, maar ik ben tevreden dat ik kon invallen én scoren. Was het mijn honderdste wedstrijd, echt? Ik ben blij dat ik scoorde."  Harbaoui scoort opvallend vaak bij invalbeurten. "Toch wil ik geen supersub worden, ik wil starten en scoren."

Het doelpunt kwam er na een goeie corner van Patosi, die ook inviel. "Ayanda heeft er drie, vier goeie gegeven op het eind. Ik kwam er al eens dichtbij, maar toen ging de bal over." Veel moeite om zich los te rukken van Zukanovic had hij niet. "Ik werd niet echt gedekt, het was een fout van de verdediger. Des te beter voor mij, hé."

Uiteindelijk sleepte Lokeren een punt uit de brand, maar het verdiende meer. "Wat een veld ook, hé. Het is een erg mooi stadion, maar een erg slecht veld om mooi voetbal te laten zien. We speelden toch een erg knappe eerste helft. We raakten twee maal de paal, maar zij scoorden op een strafschop. De tweede helft heb ik Gent niet meer gezien", luidde de analyse van de spits.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties