Hazard: "Parc des Princes deed me goesting krijgen"

bart ver elst
| 4 reacties
Hazard: "Parc des Princes deed me goesting krijgen"
Foto: © SC

Eden Hazard zit in het vizier van meerdere Europese topclubs. Zondagavond was hij te gast bij Club du Dimanche en vertelde hij over zijn toekomst en die van zijn broers. De jonge Rode Duivel wil eerst met Chelsea iets mooi opbouwen voor hij The Blues verlaat.

“Toen ik bij Lille begon te voetballen, deed het Parc des Princes me goesting krijgen. Momenteel zit ik goed bij Chelsea, maar dat neemt niet weg dat PSG een hele grote club is. Op dit ogenblik zeg ik ‘nee’ tegen PSG want ik heb nog een heleboel te verwezenlijken bij Chelsea”, vertelt Hazard.

De Rode Duivel spreekt ook over de toekomst van zijn jongere broers. “Thorgan verdient het nog meer dan mij om te staan waar hij nu staat, puur omdat hij altijd 'het broertje van’ zal zijn. In België spreekt men nu ook over Thorgan Hazard, en niet over de broer van Eden. Kylian en Ethan hebben ook kwaliteiten, maar voor hen wordt het moeilijker.”

Gouden Bal

Het gespreksonderwerp over de Gouden Bal gaat Hazard ook niet uit de weg. “De Gouden Bal was een doel toen ik klein was, nu is het een droom. Dit jaar won Ronaldo, en als je dan bekijkt wat een seizoen Ribéry had.. Ik moet gewoon hard blijven werken want er is nog een lange weg te gaan. Wie weet zal het dan ooit lukken om als eerste Belg ooit de Gouden Bal te winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties