Casteels terug tussen de palen: "Eindelijk een constant niveau"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties
Casteels terug tussen de palen: "Eindelijk een constant niveau"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Koen Casteels is sinds kort opnieuw titularis bij Hoffenheim. Voor Nieuwjaar moest de Rode Duivel enkele keren de bank verwarmen, maar dat is nu alweer verleden tijd. "De laatste wedstrijden loopt het ook weer vlot", zo zegt hij.

Na enkele foutjes verdween Casteels vlak voor de jaarwisseling nog uit doel. Maar nu staat onze landgenoot gewoon weer tussen de palen bij Hoffenheim. “Ik vind dat heel plezant”, steekt de sluitpost van wal in Sport/Voetbalmagazine.

"Hoofd niet laten zakken"

“De laatste wedstrijden loopt het vlot en ik speel weer op een constant niveau. Het bewijst dat ik mijn hoofd niet liet zakken. Trainer Markus Gisdol liet verstaan dat hij voluit op mij rekent, want dat ik goed op dreef ben.”

Hoffenheim staat momenteel tiende in de Bundesliga en lijkt zich geen zorgen meer te moeten maken over degradatie. Maar Casteels blijft waakzaam. “We willen zo snel mogelijk mathematische zekerheid verkrijgen over het behoud. Europees voetbal lijkt me enkel maar realiseerbaar door een sublieme terugronde met een lange reeks van goede resultaten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties