"I'm the (wo)man"

"I'm the (wo)man"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vertrouwen. Op z'n Hollands. Dat is wat FC Twente uitstraalt in een filmpje dat ze maakten om het nieuwe jaar te vieren. Een succesjaar in wording, al kan Standard vandaag serieus roet in het eten gooien.

Aloe Blacc is ook in België geen onbekende artiest. Zijn liedje "The Man" werd door Twente gebruikte als promotiefilmpje voor 2014. Opvallend: bij de Tukkers krijgen jeugd en vrouwen evenveel aandacht als de mannen in dat soort filmpjes. We zien de hilarische doelman Marsman, alsook bijvoorbeeld Jill Roord, een van de toptalenten bij de Twente vrouwen.

Het vertrouwen van Twente is overigens niet geheel ten onrechte. Zowel de mannen als de vrouwen spelen mee om de knikkers, het zal aan Ajax (bij de mannen) en Standard (bij de vrouwen) zijn om stokken in de wielen te gaan steken.

Vanavond is er een levensbelangrijk duel tussen Standard Fémina en Twente op de Académie Dreyfus. Vorig jaar won Twente op de slotspeeldag de titel door Standard in eigen huis te kloppen. Dit seizoen won het in he tbegin van de competitie thuis al met 4-2 van de Luikse vrouwen. Aan hen nu om vanavond revanche te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties