Tottenham-Belgen verliezen met kleinste verschil

Jordy Ferket

Norwich heeft op eigen veld Tottenham Hotspurs verslagen met 1-0. Het enige doelpunt in de partij viel net na de rust. Snodgrass deed de netten trillen. Bij the Spurs stonden Dembele en Vertonghen in de basis. Chadli viel in na dertien minuten.

Bij Tottenham stonden onze landgenoten Dembele en Vertonghen aan de aftrap. Nacer Chadli startte op de bank. Maar daar zou hij niet lang blijven zitten. Na amper dertien minuten moest hij Capoue komen vervangen. Die moest geblesseerd het veld verlaten.In de eerste helft hadden the Spurs  het meeste balbezit. Maar net als thuisploeg Norwich slaagden ze er niet in te scoren. Zo gingen beide ploegen rusten met een brilscore.

In de tweede periode viel er veel meer te beleven in het stadion van Norwich. Na amper twee minuten kwam de thuisploeg verassend op voorsprong. Na een voorzet van Bradley Johnson deed Snodgrass de netten trillen.

Veel balbezit voor Tottenham

Maar Tottenham was natuurlijk niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. De ploeg van Dembele, Vertonghen en Chadli had ongelooflijk veel balbezit. Maar toch slaagden ze er niet in nog een punt uit de brand te slepen.

Zo eindigde de wedstrijd verassend op 1-0 voor Norwich. Door de zege klimt de ploeg naar de veertiende plaats in de stand. Voor Tottenham is de nederlaag natuurlijk een teleurstelling. Champions League lijkt wel heel ver weg voor Dembele en co.